Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/04/2017
Εκδήλωση στον Πειραιά από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Εκδήλωση- συζήτηση με θέμα την παρουσίαση της πολιτικής πρότασης της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α διοργανώνει, τη Δευτέρα 24 Απρίλη, στις 6.30μμ, στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά (Ηρώων Πολυτεχνείου 47), η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πειραιά

Θα μιλήσουν ο Θανάσης Διαβολάκης και ο Αντώνης Δραγανίγος από την Κ.Σ.Ε. της  ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., ο Αντώνης Νταλακογεώργος , πρόεδρος της Π.Ε.Ν.Ε.Ν. και θα γίνουν παρεμβάσεις από φορείς και αγωνιστές της Αριστεράς και των κινημάτων καθώς και από πρόσφυγες του στρατοπέδου του Σχιστού.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Είμαστε στην κρίσιμη στιγμή όπου η κυβέρνηση σε συμφωνία με τους δανειστές προχωρά στην υλοποίηση ενός 4ου μνημονίου σκληρών αντεργατικών αντιλαϊκών μέτρων .Νέα φορολογική επιδρομή με την αύξηση του αφορολόγητου, νέα μείωση στις συντάξεις και στις κοινωνικές δαπάνες για να εξασφαλιστεί υψηλό πρωτογενές πλεόνασμα, νέες ιδιωτικοποιήσεις με αιχμή το ξεπούλημα της ΔΕΗ, περιορισμός των συνδικαλιστικών ελευθεριών και του δικαιώματος της απεργίας είναι μερικά από τα μέτρα που ετοιμάζουν. Παράλληλα εντείνονται οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στην περιοχή μας με εμπλοκή  και της Ελλάδας.
» Πώς μπορούμε να ανατρέψουμε αυτήν την κατάσταση; Πώς θα σταματήσουμε τη νέα βάρβαρη επίθεση κυβέρνησης-κεφαλαίου-ΕΕ-δανειστών; Πώς θα ανοίξουμε το δρόμο της αντικαπιταλιστικής ανατροπής για μια κοινωνία όπου ο πλούτος και η εξουσία θα είναι στα χέρια των εργαζόμενων; Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. έχει απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε ΚΚΕ,ΛΑΕ σε όλες τις δυνάμεις της αγωνιστικής αριστεράς για κοινή δράση με στόχο την ανατροπή των νέων μνημονίων και πρόταση διαλόγου και πολιτικής συνεργασίας στις δυνάμεις της αντικαπιταλιστικής αριστεράς.
Για όλα αυτά συζητάμε στην εκδήλωση της Δευτέρας 24/4 και καλούμε όλες και όλους να συμβάλλουν με τον προβληματισμό και τις προτάσεις τους».

Στις αίθουσες οι πειραιώτες δικηγόροι από 16/10
Πικετοφορία στις 9/9 στο Πειραιά από το ΠΑΜΕ
142 έργα ύψους 142 εκ. € στη περιοχή του Πειραιά
Πειραιάς: Δύο νέα έργα χρηματοδοτεί η Περιφέρεια
Φαίνεται ότι υπάρχει κινητικότητα επενδύσεων στον Πειραιά. Ποιά η γνώμη σας;
Θα δώσουν νέα ώθηση στη πόλη & θέσεις εργασίας
Θα βοηθήσουν αλλά δεν θα αλλάξουν πολύ τα πράγματα
Δεν θα βοηθήσουν και πολύ την πόλη
Η πόλη χρειάζεται άλλα πράγματα για να πάει μπροστά
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή