Ημερομηνία δημοσίευσης: 07/10/2011
Συγκέντρωση για το χαράτσι στα σπίτια

Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες, τους συλλόγους, τα σωματεία, και τις δημοτικές παρατάξεις της Νίκαιας, σε ανοιχτή συζήτηση την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011 στις 6μμ απευθύνει η Κίνηση Πολιτών, με θέμα τη μη πληρωμή του φόρου ακίνητης περιουσίας μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ.
Στην ανακοίνωσή τους τα μέλη της κίνησης μεταξύ άλλων τονίζουν: «Τα συγκεκριμένα μέτρα είναι άδικα και εκβιαστικά, χωρίς αμφιβολία. Μας υποχρεώνουν να πληρώνουμε «ενοίκιο» για το σπίτι ή το μαγαζί μας, με την απειλή ότι θα μας κόψουν το ρεύμα.
Πρέπει να τους δείξουμε ότι οι εκβιασμοί τους δεν περνάνε πια. Πρέπει να τους δείξουμε ότι έχουμε κι εμείς όπλα στην τρομοκρατία τους. Δεν πρέπει να νομιμοποιήσουμε τα μέτρα και τις πράξεις μια παράνομης κυβέρνησης!
Ηδη πολλά σωματεία έχουν πάρει απόφαση να μην πληρώσουν τα νέα χαράτσια (ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΕΛΜΕ Πειραιά, ΟΛΜΕ, εμπορικοί σύλλογοι σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και άλλα σωματεία και φορείς) και καλούν τα μέλη τους και τους πολίτες να μην υποκύψουν στις πιέσεις των εντολοδόχων της τρόικας.
Να δείξουν αλληλεγγύη σε όσους δεν έχουν πραγματικά να πληρώσουν και να δείξουν την εναντίωση τους, για να σταματήσει επιτέλους αυτή η κατρακύλα των άδικων, αντισυνταγματικών μέτρων που εξαθλιώνουν τον λαό για να σωθούν οι τράπεζες.
Την στιγμή που τίθεται πλέον σοβαρό θέμα επιβίωσης για πολλούς συμπολίτες μας, καλούμαστε όλοι μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Είναι χρέος μας να βρεθούμε στο πλευρό των συνανθρώπων μας».

Νίκαια: Ξεκίνησαν προγράμματα αθλητισμού
Νίκαια: Μαθαίνω ν’αγαπώ το περιβάλλον παίζοντας
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 54χρονου στη Νίκαια
Αρχισαν οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Νίκαιας
Φαίνεται ότι υπάρχει κινητικότητα επενδύσεων στον Πειραιά. Ποιά η γνώμη σας;
Θα δώσουν νέα ώθηση στη πόλη & θέσεις εργασίας
Θα βοηθήσουν αλλά δεν θα αλλάξουν πολύ τα πράγματα
Δεν θα βοηθήσουν και πολύ την πόλη
Η πόλη χρειάζεται άλλα πράγματα για να πάει μπροστά
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή