Ημερομηνία δημοσίευσης: 07/10/2011
Συγκέντρωση για το χαράτσι στα σπίτια

Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες, τους συλλόγους, τα σωματεία, και τις δημοτικές παρατάξεις της Νίκαιας, σε ανοιχτή συζήτηση την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011 στις 6μμ απευθύνει η Κίνηση Πολιτών, με θέμα τη μη πληρωμή του φόρου ακίνητης περιουσίας μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ.
Στην ανακοίνωσή τους τα μέλη της κίνησης μεταξύ άλλων τονίζουν: «Τα συγκεκριμένα μέτρα είναι άδικα και εκβιαστικά, χωρίς αμφιβολία. Μας υποχρεώνουν να πληρώνουμε «ενοίκιο» για το σπίτι ή το μαγαζί μας, με την απειλή ότι θα μας κόψουν το ρεύμα.
Πρέπει να τους δείξουμε ότι οι εκβιασμοί τους δεν περνάνε πια. Πρέπει να τους δείξουμε ότι έχουμε κι εμείς όπλα στην τρομοκρατία τους. Δεν πρέπει να νομιμοποιήσουμε τα μέτρα και τις πράξεις μια παράνομης κυβέρνησης!
Ηδη πολλά σωματεία έχουν πάρει απόφαση να μην πληρώσουν τα νέα χαράτσια (ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΕΛΜΕ Πειραιά, ΟΛΜΕ, εμπορικοί σύλλογοι σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και άλλα σωματεία και φορείς) και καλούν τα μέλη τους και τους πολίτες να μην υποκύψουν στις πιέσεις των εντολοδόχων της τρόικας.
Να δείξουν αλληλεγγύη σε όσους δεν έχουν πραγματικά να πληρώσουν και να δείξουν την εναντίωση τους, για να σταματήσει επιτέλους αυτή η κατρακύλα των άδικων, αντισυνταγματικών μέτρων που εξαθλιώνουν τον λαό για να σωθούν οι τράπεζες.
Την στιγμή που τίθεται πλέον σοβαρό θέμα επιβίωσης για πολλούς συμπολίτες μας, καλούμαστε όλοι μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Είναι χρέος μας να βρεθούμε στο πλευρό των συνανθρώπων μας».

Πασχαλινές εκδηλώσεις από τα ΚΑΠΗ Νίκαιας
Έκθεση Μικροναυπηγικής σε Νίκαια- Αγ. Ι. Ρέντη
Πρόγραμμα συμβουλευτικής διατροφικής στήριξης
Βεβήλωσαν το χώρο της Μάντρας του Μπλόκου!
Ο δήμαρχος είπε σε ομιλία του ότι ο Πειραιάς «κάθε χρόνο που περνάει θα είναι μία καλύτερη πόλη». Συμφωνείτε;
Ναί. Η πόλη θα καλυτερεύει
Σε κάποια πράγματα ίσως καλυτερεύει
Όχι. Μια από τα ίδια θα είναι
Δεν γνωρίζω. Ασε να δούμε
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή