Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/07/2017
Τρία σκάφη προσάραξαν στην Αίγινα

Τρία σκάφη παρασύρθηκαν και προσάραξαν, τα ξημερώματα της Δευτέρας, σε περιοχές της Αίγινας, στην διάρκεια ισχυρής βροχόπτωσης.

Συγκεκριμένα:
•    Το επιβατηγό- τουριστικό «Νέμο», με 10 αλλοδαπούς επιβαίνοντες προσάραξε στο «Φάρο». Στο σημείο κατέπλευσε ρυμουλκό, με τη συνδρομή του οποίου αποκολλήθηκε το «Νέμο» και ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στο λιμένα Αίγινας.
•    Το επιβατηγό- τουριστικό «Καλυψώ», με τέσσερις αλλοδαπούς επιβαίνοντες, προσάραξε στην «Αιγινήτισσα». Όπως είπε ο κυβερνήτης στο σκάφος προκλήθηκε ρήγμα και ακολούθως σημειώθηκε εισροή υδάτων με αποτέλεσμα να πάρει κλίση.
•    Το επιβατηγό- τουριστικό «Σολιτέρ», με τέσσερις αλλοδαπούς επιβαίνοντες, προσάραξε στο «Ακρογιάλι». Αργότερα αποκολλήθηκε με τη συνδρομή ρυμουλκού και ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στο λιμένα Αίγινας.

Σε κανένα από τα τρία περιστατικά δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ούτε εισροή υδάτων ενώ από το Λιμεναρχείο Αίγινας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους των σκαφών μέχρι επιθεώρησής των από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα και προσκόμισης πιστοποιητικού αξιοπλοΐας.

Σαλαμίνα: Προσάραξε το παροπλισμένο Μακεδονία
Διανομές... λαθραίων τσιγάρων & ποτών με ΙΧ
ΒΙΝΤΕΟ& ΦΩΤΟ: Ναυμαχία με λαθρέμπορους
Ιστορική έκδοση από την ΠΕΑΛΣ
Ο δήμαρχος είπε σε ομιλία του ότι ο Πειραιάς «κάθε χρόνο που περνάει θα είναι μία καλύτερη πόλη». Συμφωνείτε;
Ναί. Η πόλη θα καλυτερεύει
Σε κάποια πράγματα ίσως καλυτερεύει
Όχι. Μια από τα ίδια θα είναι
Δεν γνωρίζω. Ασε να δούμε
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή